fredag den 30. januar 2015

NYT NYT NYT- Valentines konkurrence

Hold fast for dette er spændende! Her på bloggen vil vi lancere en ny ting nemlig konkurrencer den første vi skyder af er en Valentines konkurrence i forbindelse med den 14 februar som jo er den berømte dag. Det går ganske enkelt ud på at du skal sende os et billede/video af en romantisk ting du planlægger at lave: En hyggelig date med din hund eller din kæreste? Et romantisk selfie, eller et billede af en hed nat, det vigtigste er bare at  romantikken spiller en væsentlig rolle

Du kan vinde en fed, romantisk og lækker præmie som du kan give til din udkårne  eller bare beholde selv, måske kan du gemme den til mors dag hvis du ikke ved hvem der ellers fortjener en gave :p konkurrencen slutter den 14 februar, og præmien vil blive udleveret den 16 så skynd dig og sende dit bidrag til blogklatten@gmail.com

Alle billede bliver selvfølgelig lagt op på bloggen så de er til skue for alle på HG. Dette er en god chance for at vise dit velfungerende kærlighedsliv :)

Vi glæder os meget til at se jeres bud MVH Blogklatten


tirsdag den 27. januar 2015

Her kommer endnu en elevprofil

Pernille Sofie Frøsig:
Hej! Til jer der ikke kender mig, hedder jeg Pernille og går i 3.D her på Haslev Gymnasium.
Jeg er derudover også formanden for elevrådet.

Jeg har egentlig altid være en del af elevrådet både på min folkeskolen, efterskolen og nu gymnasiet. Så det var ikke lige frem en overraskelse, at jeg skulle sidde i elevrådet her på HG. Jeg mener det er vigtig at være en del af et socialt fællesskab som deler fælles interesser. Der skal være plads til forskelligheder og masser af debat og diskussioner – samt en masse fis og ballade. Men det har ikke ligefrem været en drøm eller et mål for mig at blive elevrådsformand, det var mere en spontan handling. En meget uventet handling, jeg nok i dag stadig under mig lidt over. Men det er en handling, jeg er glad for i dag, for det går jo egentlig meget godt..

Selvfølgelig er der en masse udfordringer ved rollen som formand. Den største udfordring er nok for mig at formå at holde styr på alle boldene på en gang – for der er godt nok mange. Så en ting jeg er blevet god til er at skrive to-do-lister. Derudover er det heller ikke altid nemt at holde 30 menneskers fokus på en gang.
Men det mest positive ved elevrådet er alle de søde repræsentanter, det er med til at gøre arbejdet en del nemmere og sjovere.

Der er massere af gode oplevelser i elevrådet. En af dem jeg vil udplukke er vores video vedr. Studie caféen, for den var godt nok komisk at lave. Som tradition tro, var julehjerterne også et hit igen i år. Derudover er det generelt positivt når vi får en ud af mange vores mange ideer vedtaget.
Jeg vil ikke mene at der har været nogle dårlige oplevelser i elevrådet. Men pinlig over mig selv har jeg nu været. Jeg er desværre ufattelig dårlig til navne. Og det hænder stadigvæk at jeg ikke kan huske navne på de knap 30 repræsentanter. Så jeg bytter lidt rundt – sågar på pige- og drengenavne. Ups.

I fremtiden, vil der forhåbentlig ske en masse ting. På vores næste møde vil vi revurdere hvad vi har nået, og dernæst snakke om hvad der skal ske næste halve år. Så hvis i har forslag så smid en besked eller snak med jeres repræsentanter. Men jeg håber på vi får startet et kreativt hold, løbeklub og måske noget fællesspisning i kantinen. Nu må vi se.

Men som sagt er det jo jer der skaber alle idéerne, og vi udfører dem jo bare..





mandag den 26. januar 2015

Studierabat !

Halløj derude! 

Hvor mange gange har I ikke glemt, at spørge om butikken I handler i, giver studierabat? Eller også giver butikken ikke rabat, mens den anden ved siden af gør? Det er ikke til at finde ud af! 


Derfor er der lavet en hjælpende hånd til alle os studerende! I har sikkert alle hørt om det før, eller set plakaterne på gangene. Men den nye app "Studiz" hjælper Jer med, at finde alle de butikker nær dig, som giver studierabat. I skal bare hente app'en, og oprette Jer som bruger :-) 


BONUS: Det er helt og aldeles gratis!


Hvis nogle af Jer vil høre mere, er der et link nedenunder til Studiz hjemmeside!
https://www.studiz.dk/ 

onsdag den 21. januar 2015

Spanskhed+Film=Guld

Hola amigos :)

Da jeg er én af planlæggerne for den Spanske Filmklub, kan jeg lige klemme en lille reklame ind.

På onsdag d. 28., når der er lærermøde og vi derfor alle har fri 11:15 holder vi en hyggestund for dem, der vil være med.
Det er ikke en engangs-forestilling - næh, vi gør det hver anden onsdag :DD
Der vil formentlig være lidt popkorn (vi skal jo se film) eller kage - det afhænger af, hvad vi craver, men det vil være lækkert!

Vi har tænkt os, at vi skal se Game Of Thrones, selvfølgelig på spansk - så hvis I kan lide spansk, sukker og spænding så kom! Kom, kom, kom!
Hvis I hader spansk, så kom alligevel! ;P

Sidste onsdag så vi Sin Nombre: en helt fantastisk film, der faktisk fik mit sind i kog. Alt har desværre ikke en god slutning...

Det har Game Of Thrones måske heller ikke, men man bliver bidt af den fra første afsnit - det er blevet min ynglingsserie og jeg er blevet en kæmpe fan - og som I nok ved, er fantasyfans ret pudseløjelige, ja desværre, jeg har tilsluttet mig den klub (-.-)...

Under alle omstændigheder: KOM! KOM! KOM!

Vi ser film i Campuscaféen ved Ak10vet, og hvis I ikke ved, hvor det er, kan vi hente jer ved Hovedbygningen omkring klokken 11:25 :3

Kom glad :D

Her er en trailer på 1. afsnit :33333
https://www.youtube.com/watch?v=BpJYNVhGf1s

Masterclass Trailer

Hej Alle kan i huske Masterclass teaterstykket 'Først bliver man jo født?' som blev spillet inden jul? Så i stykket eller gik det helt forbi jeres næser? Fortvivl ej her er traileren til stykket  God fornøjelse :)


tirsdag den 13. januar 2015

Elevprofil


Hey alle som følger med på bloggen J I den kommende tid vil der komme elevprofiler af forskellige elever på haslev gymnasium. Vi starter ud med snydsker formanden Nanna fra 3.C   som herunder  har beskrevet hvordan det er at være formand. 




Hej! Jeg hedder Nanna og går på Haslev Gymnasium. Jeg er formand for festudvalget på skolen – Snydskeren sammen med Bertram Dynesen. Det, at være formand, kan sommetider være en udfordring, men jeg klager ikke, da jeg har de bedste medlemmer med mig, som hjælper, hvor de skal.

Det var faktisk ikke noget, som jeg havde drømt om at blive, da jeg startede her, men de 2 tidligere formænd, Caroline Vestbjerg og Mads Charlie, spurgte om det var noget for mig. Til at starte med var jeg i tvivl, om det var en opgave, som jeg kunne magte, men jeg tog chancen – så det var ret spontant. Det fortryder jeg på ingen måde i dag, da det virkelig har gjort min tid på gymnasiet ”way better”. Man bliver meget social og får en større omgangskreds, og det kan klart anbefales, da det er et fedt ansvar at have. Hvis jeg skal nævne nogle store udfordringer i den tid, jeg har været formand, skulle det være under festerne. Der er en del, at holde styr på, men for mit vedkommende arbejder jeg bedst under pres – og jeg er selvfølgelig ikke alene, da alle i udvalget hjælper til. 

Det er sjældent, at jeg har haft dårlige oplevelser i Snydskeren, men jeg vil da sige, at det er ærgerligt, når uvedkommende gæster tropper op på skolen – så som tidligere elever, der ikke er inviteret. Det er heller ikke sjovt, hvis folk får for meget at drikke under festen. Der er stort set kun gode oplevelser, ved at være med i Snydskeren. Der er god kemi mellem medlemmer og administratorer på skolen, og det er det vigtigt, da der skal kommunikeres en del op til en gymnasiefest.
Der plejer, at være dejlig stemning op til en fest. Både for os i Snydskeren, men også for de elever, som går på skolen. Jeg hører ofte rundt omkring, at folk er meget tilfredse med festerne, og at de allerede glæder sig til den næste.
Om fredagen, på dagen inden festen, pyntes der op til et brag af en fest af alle medlemmer. Der går vi alle og ser frem til en kanon aften, og hygger os med musik og sjov. Op pyntningen plejer at køre som smurt – dog er der en masse balloner, som skal pustes op og bindes, og det kan tage sin tid, men det er det hele værd. Personligt, synes jeg, at festerne plejer at forløbe som forventet. Alle hygger sig og har det sjovt, enten på dansegulvet, i baren, udenfor eller på den lange gang og hyggesnakker med en øl/cider eller tre.

Hvad der vil ske i fremtiden, kan jeg trygt overlade til Bertram, som går i 2.g. Han fortsætter med formandsposten et år endnu, og jeg er sikker på, at han nok skal komme frem med en masse nye idéer og sjov, samt få nogle nye og friske medlemmer ind i udvalget, nu når vi 3.g’ere bliver studenter til sommer. Så hvis du er 1. eller 2.g’er og tænker – det, at være i festudvalget, lige er noget for mig, så grip chancen og mød op til audition næste skole år.

Mellem himmel og jord...




God eftermiddag alle sammen. :)

Hvis nu du tror på lidt mere mellem himmel og jord, så tjek dette indslag ud.

Hvis du tror på skæbnen og at for hvert enkelte menneske er der lagt en lang række skæbner. MEN det du hører omkring dit stjernetegn ender i sidste ende med ikke at passe eller det er noget sludder eks. "Du vil møde din store kærlighed idag, grib derfor dagen." Så tjek denne app "DitHoroskop" - den har rigtig gode anbefalinger og ellers må du jo selv bedømme den. :)

God tirsdag til alle. :)

søndag den 11. januar 2015

Det er svært at forklare ordspil til kleptomaner - de tager altid ting så bogstaveligt.