søndag den 7. december 2014

Nissepigerne fra 2.d

Hej venner!

Kassia Wandel, Birgitte Asmussen, Stine Schiøler og Anna Holm – 2.d 
Måske har i allerede støttet projektet eller også kan i begynde på det nu. Næsten hver fredag sidder fire piger fra 2.d og sælger hjemmebag for kun 5 kr. I fredags solgte de jordbærsnitter, og salget gik rigtig godt.
Ideen om at sælge hjemmebag til hele gymnasiet kom fra Stine Schiøler. Det skulle være med til, at sprede julestemning blandt de studerende. Pigerne skiftes til at bage kage hver gang, da det ville blive for besværligt, hvis de alle fire skulle bage kagerne sammen. Første gang stod Anna Holm for hjemmebagt honningkage, mens Kassia Wandel bagte jordbærsnitter i fredags. Overskuddet går til velgørenhed, men pigerne er ikke sikre på, hvad de vil støtte endnu.  
Pigerne er i tvivl om, hvilken kage de skal sælge næste fredag. Men Birgitte Asmussen har en ide om, at det måske bliver en brownie. Så venner, støt vores kage organisation! Det går til en god sag.

Hold øje på lectio! Pigerne skriver en besked til alle på HG, hvornår det næste salg finder sted, samt hvilken kage de sælger. I kan støtte pigerne yderligere ved at følge dem på henholdsvis Instagram og Facebook. 
Instagram: fredagskage
Facebook: MSG Fredags-kage Organisation 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar