fredag den 12. december 2014

Oprydning efter festen!



Godaften venner :-) 

Jeg faldt over en artikel i et magasin for nogle uger siden, der havde nogle ideer til, hvordan oprydningen efter en fest kan gøres nemmere. For det er ikke oprydningen, de fleste vil gå i gang med, dagen efter festen med tilhørende tømmermænd. I kender sikkert en del af foreslagene i forvejen, men så kan I læse dem igen :-) 

Opvasken: 
Det er aldrig sjovt, at stå med opvasken dagen efter en fest. Men det kan godt undgås! Man kan investere i pap- eller plastikservice, så skal det bare i skraldespanden efter brug. Det er super nemt, og man slipper for flere timers arbejde ved vasken.

Hovedrengøring:
Hvis man får gæster, vil man helst have huset/værelset ser nogenlunde præsentabel ud. Det er dog spildt arbejde, hvis man begynder på hovedrengøringen, når der alligevel skal gøres rent dagen efter igen. Gør derfor kun rent på overfalden! Vent med hovedrengøringen til dagen efter. Før gæsterne kommer ryddes tøjet bare til side (gem det under sengen, i skabet, vaskekurven...), og man kan lige støvsuge det værste.

Skraldet:
Er det en større fest, som der skal holdes, kan man eventuelt stille skraldespande eller sække frem til affald. Det er lettere, end hvis man skal proppe skraldespanden ude i køkkenet. Sækkene kan eventuelt deles op i skrald og pant, så tjener man også lidt på de andre gæsters drikkevarer ;-)

Rygning: 
De fleste af os kender mindst én festryger, så der bliver selvfølgelig røget til festen/opvarmningen! For at slippe for skodder i baghaven, der skal fjernes næste dag, kan det være en idé, at sætte askebægere udenfor. Man slipper for skodder i græsset, da de alle er samlet i sted! 

Kollektiv hjælp: 
Ryd op i samlet flok hen af vejen. Spiser I sammen, så ryd bordet af for service inden I for eksempel går i byen. Smid de tomme dåser og skrald ud. Så bliver det mere overskueligt næste morgen, for der er mindre, som skal ryddes op!

Vi håber I kan bruge nogle af de små tips!
Rigtig god weekend :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar